Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Vochtbestrijding Friesland

Voor vochtbestrijding in Friesland schakelt u natuurlijk een professioneel bedrijf in. Als u last heeft van vocht in uw woning, dan is het belangrijk om direct te zorgen voor een effectieve vochtbestrijding in Friesland. Zo kan een verdere verspreiding van het vocht in de woning worden voorkomen en kunt u weer genieten van een comfortabel en gezond leefklimaat. Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren onderneming op het gebied van vochtbestrijding Friesland, dan kunt u een beroep doen op de dienstverlening van Gjaltema Impregneerbedrijf.

Uw ervaren partner in vochtbestrijding Friesland

Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van vochtbestrijding in Friesland. Wij bekijken wat precies het probleem is en zorgen er vervolgens voor dat dit effectief wordt aangepakt. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken om vocht in huis. Voor de vochtbestrijding in Friesland hanteren wij een vakkundige werkwijze. Daarnaast werken wij uitsluitend met ervaren vakmensen voor de vochtbestrijding in Friesland, waardoor u zeker kunt zijn van een hoogwaardig eindresultaat. Wij werken op vriendelijke, snelle en professionele wijze, waardoor u weinig hinder zult ondervinden van de werkzaamheden.

Neem contact met ons op

Wij staan graag voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan hoogwaardige vochtbestrijding Friesland. Voor meer informatie of advies belt u naar 0594 – 213 179 of stuurt u een mailtje naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij zorgen ervoor dat uw mail op de korte termijn wordt beantwoord. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een offerte voor u opstellen, geheel op vrijblijvende basis.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema