Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Voegen repareren

Zijn er scheuren ontstaan in uw voegwerk? Het vervangen van voegen zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning en verhoogt ook de waarde van uw woning. Schakel GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. in voor het repareren van uw voegen. Wij bieden een vakkundige aanpak bij voegen repareren en kiezen het juiste type voeg voor een optimaal resultaat.

Na voegwerk reparatie kunt u ons inschakelen voor nazorg

Voegen repareren is accuraat werk. De vakmensen van GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. beschikken over jarenlange ervaring en deskundigheid om voegen te repareren. Zo bent u verzekerd van voegwerk dat jarenlang goed blijft. Bij voegen repareren is nazorg essentieel. GJALTEMA impregneerbedrijf  B.V. staat voor u klaar vanaf de aanvang van het project tot en met de nazorg. Vanwege  specialisme in diverse diensten voert GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. kleine en grootschalige opdrachten succesvol uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en met grote zorgvuldigheid voeren wij de gewenste werkzaamheden met resultaat uit.

Wist u dat?

Wij ook bedrijfsruimtes verhuren en 90 vierkante meter kantoor beschikbaar hebben? De bedrijfsruimte is toegankelijk via een eigen overhead deur. Klik hier voor meer informatie of neem contact op via 0594-213179

impregneerbedrijf gjaltema