Gevelreiniging

De conditie van uw gevel wordt beïnvloed door het weer en het onderhoud wat eraan wordt uitgevoerd. Voor goed gevelonderhoud is het regelmatig reinigen van uw gevel van groot belang. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. is gerenommeerd specialist op het gebied van gevelreiniging. Al menig gevel is door ons in topconditie teruggebracht.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

bestaande situatie: gevel met witte uitslag

bestaande situatie: gevel met  witte uitslag

resultaat: wervelreinigen en impregneren

resultaat: wervelreinigen en impregneren

Met jarenlange ervaring zijn wij uw specialist voor gevelreiniging

Gevelreiniging is een specialisme waarbij vakkennis, materiaal en speciale apparatuur van groot belang is. Bij de werkzaamheden voor gevelreiniging wordt alg-en mosaangroei, zoutuitbloeiing en verontreiniging verwijderd. De aanpak voor gevelreiniging wordt aangepast op de soort vervuiling en de ondergrond zodat schade aan de gevel wordt voorkomen. Wij hebben ervaring met gevels van woningen, flatgebouwen, bedrijfspanden en sporthallen. Zowel particulieren en bedrijven kunnen ons inschakelen voor vakkundige gevelreiniging. Tevens zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti.

Gevelreiniging met optimaal resultaat

Schakelt u GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. in voor gevelreiniging, dan bent u verzekerd van reiniging met een optimaal resultaat. De combinatie van de vakkennis van onze werknemers, het gebruik van hoogwaardig materiaal en de juiste techniek zorgt voor een goed resultaat.